Goood kveld / Dag :)

Hei fra Drøbak :)

 

Håper dere Alle har  hatt en fin dag !? :)

 

- For en fin dag  ! Det har ikke skjedd så alt for mye,likevel så har jeg hatt det kjempe gøy ..sånne dager er så herlige :)

Dagen min starta med frokosten :P Nutrilette smart meal smooth caramel, den holder meg mett en god stund ...

så Banket det plutselig på døra da var det denne Søte Jenta :P ( mitt TanteBarn Martine ) vi Bor side om side men altid koselig når hun banker på døra :)

 

- så  gikk turen ned til Butikken hvor jeg møtte en av mine Besteveninner, vi gikk så hjem til meg hvor vi bare koset oss rett og slett :P Finnes det no bedre å tilbringe dagen med noen du er glad i ? :D hehe en dag hvor vi kosa oss med god lunsj , en dag med sladder / minner og musikk hehe .. vi har vært sammen 24/7 mange ganger men tiden går alt for fort hver gang :P man trenger sånne gode venner rundt seg .. som er der for deg når du trenger det ! :) det er godt for sjela hehe .

-I dag har vi Diskutert om hvor denne drømme mannen er ? Hun nevnte match.no ... kan han være der ?:P *kremt* jeg vet ikke helt om det er riktig  vei å gå :P men men ... finnes han egentlig ? det er det store spørsmålet ... hva tror dere ? det er jo sjeldent man er så heldig å finne den " rette " alle tror det i starten .. jeg trodde det den gang :P hva kan man si .. love makes you blind :P

vi har hatt oss en god latter i Dag ja :P
 

vell nå tenkte jeg at jeg skulle lage meg no middag , forsette med denne  Lydboka mi hehe

 

 

dere får ha en fin kveld videre .. vi Prækas :)

Camilla Therese  <3

 

 
  

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

camiiee89

camiiee89

28, Frogn

Hei hei ! Jeg heter Camilla Therese ... 28 år .. bor i Drøbak .. på Denne Bloggen skal det skrives om mine interesser og Mitt Liv .. Håper dere vil trives inne på min Blogg ️ Enjoy !

Kategorier

Arkiv

hits