jeg vil ikke være en del av det !

 


                      God Helg flotte mennesker:)

                                              

- jaaaa Nå er det sommerferie :)  det er mange som reiser på ferie  til syden .... på disse Turene er det så klart Dyreparker en del av turen :)  ...når jeg var mindre elsket  jeg å dra i disse parkene .. var der sist nå i sommer ... jeg dro med tungt hjerte mye mere viten nå  enn før om hva som skjer bak lukkete dører ..

Delfiner er Blandt annet en stor greie  i disse parkene  .. Mange har det som en Bucket- list å ta bilde med disse vakkre dyrene

" åååå så kult "å ta bilder med de,  " de har det så bra, sier de som jobber der med delfiene"   ... men har de virkelig det ?  hadde du villet innrømme det om du hadde jobbet der ? tror dere de har valgt dette livet ? hvordan tror du denne delfinen har havnet i disse parkene ?  hvilken rett har vi til å behandle dyr på denne måten ? 

hvorfor kan vi ikke  bare være fornøyd med å ta en båt ut på sjøen å se de på avstand ?  i det frie ? Det er mye vakkrere det < 3

 

                                   

 

    jeg kom over denne  Dokumentaren som jeg syntes alle bør få med seg ... åpne opp øya .. vet mange ikke orker å se på!

men kan man ikke heller ta dette til seg ..vite at dette faktisk skjer ? .. vite at dette er veldig galt ?

 

                                                                       

Info om Dokumentaren :

Oscar vinneren The Cove sjokkerte en hel verden. Den verdensberømte delfintreneren Ric O?Barry og hans Ocean-team risikerte livet for å avsløre en brutal og hittil skjult delfinslakting og det mektige maskineriet bak kulissene.

Resultatet er en oppskakende og hjerteskjærende øko-thriller som ikke etterlater noen uberørt. Ingen annen dokumentar har vært mer fremgangsrik, omtalt, unisont kritikerrost og fått et slikt globalt gjennomslag siden An Inconvenient Truth.

 

                                  NB STERKE KLIPP

 

 

                                                               Camilla therese <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

camiiee89

camiiee89

28, Frogn

Hei hei ! Jeg heter Camilla Therese ... 28 år .. bor i Drøbak .. på Denne Bloggen skal det skrives om mine interesser og Mitt Liv .. Håper dere vil trives inne på min Blogg ️ Enjoy !

Kategorier

Arkiv

hits